Γύρος της Μήλου & Πολύαιγος

Για όσους επιθυμούν να έχουν μία.. σφαιρική εικόνα του νησιού, ο γύρος της Μήλου είναι η κατάλληλη εκδρομή. Μαζί θα εξερευνήσουμε από πολύ κοντινή απόσταση όλη τη Μήλο και θα επισκεφθούμε το ακατοίκητο νησί της Πολυαίγου που βρίσκεται Βορειοανατολικά της Μήλου. Τα μέρη που σταματάμε για μπάνιο είναι προσβάσιμα μόνο μέσω θαλάσσης όπου θα κολυμπήσουμε παρέα και θα ανακαλύψουμε τον βυθό τους.

Ξεκινώντας από τον Αδάμαντα περνάμε από τα χρωματιστά ψαροχώρια Σκινωπή, Κλήμα, Αρετή και Φουρκοβούνι για να τα θαυμάσουμε από κοντά. Σειρά έχουν οι Αρκούδες, βράχοι λαξευμένοι από τα κύματα που παίρνουν τη μορφή αρκούδας και διαφόρων άλλων ζώων, για να μαντέψουμε σε ποια άλλα ζώα μοιάζουν! Έπειτα κατευθυνόμαστε στη Βόρεια πλευρά του νησιού για να θαυμάσουμε από κοντά τα χωριά και το διάσημο σεληνιακό κατάλευκο τοπίο του Σαρακίνικου. Στη συνέχεια θα πλησιάσουμε στα ηφαιστιογενή νησιά Γλαρονήσια όπου είναι φτιαγμένα από λάβα και έχουν μορφή εξάγωνων κολόνων.

Πρώτη μας στάση για μπάνιο είναι τα Γαλάζια νερά της Πολυαίγου. Αφού απολαύσουμε τη φυσική αυτή πισίνα, θα κατευθυνθούμε στο Ανατολικό κομμάτι της Μήλου για να παρατηρήσουμε και να μάθουμε την ιστορία των Θειωρυχείων. Στη συνέχεια θα περάσουμε να δούμε τις Νότιες παραλίες του νησιού όπως το Παλαιοχώρι, την Αγία Κυριακή και θα σταματήσουμε στην αγαπημένη μας παραλία του Γέρακα. Θα κολυμπήσουμε στα καταπράσινα νερά του, θα γελάσουμε κατεβαίνοντας παρέα τις φυσικές αμμοτσουλήθρες και θα συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι μας. Θα δούμε από κοντά το δυσπρόσιτο Τσιγκράδο, τη μεγάλη ακτή της Φυριπλάκας και τη βραχώδη καμάρα της παραλίας του Γέροντα ωσότου να φτάσουμε στο διάσημο Κλέφτικο, το κρησφύγετο των πειρατών. Παρέα θα εξερευνήσουμε κολυμπώντας τις υπέροχες σπηλιές του, θα βγάλουμε πολλές φωτογραφίες και θα φάμε το μεσημεριανό μας με θέα τους υπέροχους βράχους του Κλέφτικου. Επόμενη στάση η Σπηλιά της Συκιάς, της οποίας η οροφή έχει καταρρεύσει. Εκεί θα βγάλουμε φωτογραφίες και θα απολαύσουμε την άγρια ομορφιά της Δυτικής Μήλου κάνοντας ηλιοθεραπεία, καθώς θα φτάνουμε στα παλιά ορυχεία μαγγανίου στο Ακρωτήριο Βάνι. Τέλος, επιστρέφουμε πίσω στο λιμάνι του Αδάμαντα με υπέροχες εικόνες, ένα ικανοποιητικό μαύρισμα και πολλές φωτογραφίες για να θυμάστε τις όμορφες αυτές στιγμές!

Κάνουμε το γύρο του νησιού με 4 στάσεις για μπάνιο σε μέρη, όπου η πρόσβαση πραγματοποιείται μόνο μέσω θαλάσσης:

 1. Πολύαιγος – Γαλάζια Νερά
 2. Γέρακας
 3. Κλέφτικο
 1. Ελληνικό μενού που παρασκευάζεται επί του σκάφους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (Τοστ με ζαμπόν και τυρί, κέικ, ποικιλία ελληνικών προϊόντων, ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα και τόνο, Ελληνική σαλάτα, χορτοφαγικό γεύμα κατόπιν ενημέρωσης).
  Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια αλλεργία ή δυσανεξία, παρακαλώ συμπληρώστε το στη φόρμα κράτησης ή ενημερώστε μας τουλάχιστον 24 ώρες πριν την αναχώρηση.
 2. Ποτά (αναψυκτικά, λευκό κρασί, νερό)
 3. Μάσκες και βατραχοπέδιλα
 4. Αντισηπτικά χεριών
 5. Ηχοσύστημα
 6. Πετσέτες (να επιστραφούν στο πλήρωμα)
 7. Τέντες για σκίαση
 8. Μαξιλάρες ώστε να κάθεστε αναπαυτικά
 9. WC και Ντους για πλύσιμο από το θαλασσινό νερό (ρωτήστε το πλήρωμα)
 10. Χάρτης του νησιού (ζητήστε από το πλήρωμα)
 11. Ελληνόφωνο και Αγγλόφωνο πλήρωμα
 12. Φυλλάδιο με οδηγίες ασφαλείας (ζητήστε από το πλήρωμα)
 1. Σημείο συνάντησης: Γραφείο “Sailing Milos” στον Αδάμαντα
 2. Ώρα συνάντησης: 08:30
 3. Αναχώρηση από λιμάνι Αδάμαντα
 4. Ώρα αναχώρησης: 09:00
 5. Διάρκεια εκδρομής: 9-10 ώρες
 6. Επιστροφή στο αρχικό σημείο αναχώρησης στο λιμάνι του Αδάμαντα
 7. Διαθέσιμη από Απρίλιο έως Οκτώβριο
 1. Οι επισκέπτες πρέπει να φέρουν ζεστά στεγνά ρούχα, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό και καπέλο.
 2. Οι επισκέπτες πρέπει να έχουν φωτογραφία του διαβατηρίου ή της ταυτότητάς τους.
 3. Τα σκάφη της Sailing Milos έχουν επιλέξει τα καλύτερα σημεία για κολύμπι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ακτές, όπου αυτές υπάρχουν, ανάλογα με το περιθώριο βυθίσματος τους.
 4. Τα πληρώματά μας διαθέτουν τα απαραίτητα Πιστοποιητικά Ναυαγοσωστικής, Σωστικών Μέσων και Ικανότητας Ασφάλειας και Διάσωσης.
 5. Οι επιβάτες πρέπει να αφαιρέσουν τα παπούτσια τους πριν από την επιβίβαση.
 6. Παρακαλώ, συμπληρώστε το όνομα του ξενοδοχείου σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην φόρμα κράτησης.
 7. Η διάρκεια της εκδρομής δεν είναι η ίδια καθ’ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τον Ιούνιο, η περιοδεία διαρκεί περίπου 9-10 ώρες (ο ήλιος δύει αργότερα), ενώ τον Οκτώβριο διαρκεί περίπου 7-8 ώρες.
 8. Το δρομολόγιο της κρουαζιέρας είναι ενδεικτικό και μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και κατά την κρίση του καπετάνιου.
 9. Σε περίπτωση ισχυρών Βόρειων ανέμων που καθιστούν δυσάρεστη την πλεύση στο Βόρειο κομμάτι του νησιού, τότε ξεκινάμε από τον Αδάμαντα και επισκεπτόμαστε την Δυτική και Νότια πλευρά της Μήλου καταλήγοντας στο Παλαιοχώρι, απ’ όπου και επιστρέφουν οι επιβάτες με δικό μας λεωφορείο πίσω στο λιμάνι του Αδάμαντα. Η μεταφορά από το Παλαιοχώρι προς το λιμάνι του Αδάμαντα περιλαμβάνεται στην τιμή.
 10. Σε περίπτωση ισχυρών Νότιων ανέμων, ξεκινάμε από τον Αδάμαντα και επισκεπτόμαστε το Βόρειο κομμάτι της Μήλου, την Κίμωλο και την Πολύαιγο.
 11. Τα σκάφη της Sailing Milos είναι ολικής ναύλωσης. Τα γκρουπ των επιβατών καθώς και οι παραπάνω εκδρομές οργανώνονται αποκλειστικά από τον εκναυλωτή, το τουριστικό γραφείο Sailing Milos με αριθμό αδείας: 1172Ε60000975301
 1. Για όλες τις ακυρώσεις ή τις αλλαγές, απαιτείται ειδοποίηση μέσω email στο info@sailingmilos.com
 2. Ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την αναχώρηση η Sailing Milos προσφέρει 100% επιστροφή της προκαταβολής / πλήρους πληρωμής.
 3. Για αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την αναχώρηση, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις αλλά η νέα κράτηση εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.
 4. Εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τη νέα ημερομηνία ή περιοδεία, τότε εφαρμόζεται πλήρης επιστροφή χρημάτων.
 5. Για ακυρώσεις ή αλλαγές εντός 23 ωρών, πριν από την αναχώρηση το 100% του συνολικού κόστους της εκδρομής χρεώνεται ως ακυρωτικά τέλη.
 6. Ακυρώσεις που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν από τη Sailing Milos:
  Η Sailing Milos έχει το δικαίωμα να ακυρώσει μια εκδρομή λόγω καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια κάθε επιβάτη. Για όλες τις ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Sailing Milos, οι επιβάτες δικαιούνται πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Κλέφτικο

Για όσους από εσάς επιθυμούν να ανακαλύψουν την δυσπρόσιτη Δυτική πλευρά της Μήλου, με την εκδρομή από τον Αδάμαντα προς το Κλέφτικο και πίσω θα ανταμειφθείτε στο έπακρο. Το Δυτικό κομμάτι του νησιού μας είναι ανεκμετάλλευτο μιας και ανήκει ως επί τω πλείστω στο πρόγραμμα NATURA 2000. Έτσι μαζί θα εξερευνήσουμε την ξεχωριστή ομορφιά της φύσης, θα κολυμπήσουμε σε μαγικές σπηλιές και θα μάθουμε την ιστορία που κρύβουν αυτά τα μαγευτικά μέρη.

Ξεκινώντας από τον Αδάμαντα περνάμε από τα χρωματιστά ψαροχώρια Σκινωπή, Κλήμα, Αρετή και Φουρκοβούνι για να τα θαυμάσουμε από κοντά. Σειρά έχουν οι Αρκούδες, βράχοι λαξευμένοι από τα κύματα που παίρνουν τη μορφή αρκούδας και διαφόρων άλλων ζώων, για να μαντέψουμε σε ποια άλλα ζώα μοιάζουν! Έπειτα κατευθυνόμαστε στα Δυτικά του νησιού όπου πρώτα συναντάμε τα παλιά ορυχεία μαγγανίου στο Ακρωτήριο Βάνι.

Το πρώτο μας μπάνιο το κάνουμε στις Καλόγριες, έναν ήσυχο όρμο με μία μικρή παραλία και σμαραγδί νερά. Στη συνέχεια, περνώντας πολύ κοντά από τη στεριά, φτάνουμε στη Σπηλιά της Συκιάς της οποίας η οροφή έχει καταρρεύσει. Μπαίνουμε μέσα με το φουσκωτό μας για να κολυμπήσουμε και να θαυμάσουμε τη μοναδικότητά της! Επόμενη στάση είναι το μαγευτικό Κλέφτικο, το παλιό κρησφύγετο των πειρατών. Εκεί θα εξερευνήσουμε τις κοντινές σπηλιές κολυμπώντας και τις πιο μακρινές με το φουσκωτό μας, θα φάμε το μεσημεριανό μας με θέα τους υπέροχους βράχους του Κλέφτικου και θα γυρίσουμε προς τα πίσω τελειώνοντας αυτό το ταξίδι με την πιο ευχάριστη διάθεση! Πριν όμως επιστρέψουμε στο λιμάνι του Αδάμαντα, θα κάνουμε ένα τελευταίο μπάνιο στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου ώστε να τελειώσει αυτό το ταξίδι με την πιο ευχάριστη διάθεση!

Κάνουμε 4 στάσεις για μπάνιο σε μέρη, όπου η πρόσβαση πραγματοποιείται μόνο μεσώ θαλάσσης:

 1. Καλόγριες
 2. Σπηλιά της Συκιάς
 3. Κλέφτικο
 1. Φουσκωτό 4 μέτρων με μηχανή 15hp για να επισκεφθούμε τις μαγικές σπηλιές του Κλέφτικου και τη σπηλιά της Συκιάς.
 2. Ελληνικό μενού που παρασκευάζεται επί του σκάφους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (Τοστ με ζαμπόν και τυρί, κέικ, ποικιλία ελληνικών προϊόντων, ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα και τόνο, Ελληνική σαλάτα, χορτοφαγικό γεύμα κατόπιν ενημέρωσης).
  Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια αλλεργία ή δυσανεξία, παρακαλώ συμπληρώστε το στη φόρμα κράτησης ή ενημερώστε μας τουλάχιστον 24 ώρες πριν την αναχώρηση.
 3. Ποτά (αναψυκτικά, λευκό κρασί, νερό)
 4. Μάσκες και βατραχοπέδιλα
 5. Αντισηπτικά χεριών
 6. Ηχοσύστημα
 7. Πετσέτες (να επιστραφούν στο πλήρωμα)
 8. Τέντες για σκίαση
 9. Μαξιλάρες ώστε να κάθεστε αναπαυτικά
 10. WC και Ντους για πλύσιμο από το θαλασσινό νερό (ρωτήστε το πλήρωμα)
 11. Χάρτης του νησιού (ζητήστε από το πλήρωμα)
 12. Ελληνόφωνο και Αγγλόφωνο πλήρωμα
 13. Φυλλάδιο με οδηγίες ασφαλείας (ζητήστε από το πλήρωμα)
 1. Σημείο συνάντησης: Γραφείο “Sailing Milos” στον Αδάμαντα
 2. Ώρα συνάντησης: 09:00
 3. Αναχώρηση από το λιμάνι του Αδάμαντα
 4. Ώρα αναχώρησης: 09:30
 5. Διάρκεια εκδρομής: 7-8 ώρες
 6. Επιστροφή στο αρχικό σημείο αναχώρησης στο λιμάνι του Αδάμαντα
 7. Διαθέσιμη από Απρίλιο έως Οκτώβριο
 1. Οι επισκέπτες πρέπει να φέρουν ζεστά στεγνά ρούχα, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό και καπέλο.
 2. Οι επισκέπτες πρέπει να έχουν φωτογραφία του διαβατηρίου ή της ταυτότητάς τους.
 3. Τα σκάφη της Sailing Milos έχουν επιλέξει τα καλύτερα σημεία για κολύμπι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ακτές, όπου αυτές υπάρχουν, ανάλογα με το περιθώριο βυθίσματος.
 4. Τα πληρώματά μας διαθέτουν τα απαραίτητα Πιστοποιητικά Ναυαγοσωστικής, Σωστικών Μέσων και Ικανότητας Ασφάλειας και Διάσωσης.
 5. Οι επιβάτες πρέπει να αφαιρέσουν τα παπούτσια τους πριν από την επιβίβαση.
 6. Παρακαλώ, συμπληρώστε το όνομα του ξενοδοχείου σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην φόρμα κράτησης.
 7. Η διάρκεια της εκδρομής δεν είναι η ίδια καθ’ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τον Ιούνιο, η περιοδεία διαρκεί περίπου 7-8 ώρες (ο ήλιος δύει αργότερα), ενώ τον Οκτώβριο διαρκεί περίπου 6-7 ώρες.
 8. Το δρομολόγιο της κρουαζιέρας είναι ενδεικτικό και μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και κατά την κρίση του καπετάνιου.
 9. Σε περίπτωση ισχυρών Βόρειων ανέμων που καθιστούν δυσάρεστη την πλεύση στο Βόρειο και Δυτικό κομμάτι του νησιού, τότε ξεκινάμε από το Παλαιοχώρι και επισκεπτόμαστε την Νότια πλευρά της Μήλου επιστρέφοντας πίσω στο Παλαιοχώρι. Η μεταφορά από και προς το Παλαιοχώρι από το λιμάνι του Αδάμαντα περιλαμβάνεται στην τιμή.
 10. Σε περίπτωση ισχυρών Νότιων ανέμων, ξεκινάμε από τον Αδάμαντα και επισκεπτόμαστε το Βόρειο κομμάτι της Μήλου καθώς και την Πολύαιγο.
 11. Τα σκάφη της Sailing Milos είναι ολικής ναύλωσης. Τα γκρουπ των επιβατών καθώς και οι παραπάνω εκδρομές οργανώνονται αποκλειστικά από τον εκναυλωτή, το τουριστικό γραφείο Sailing Milos με αριθμό αδείας: 1172Ε60000975301
 1. Για όλες τις ακυρώσεις ή τις αλλαγές, απαιτείται ειδοποίηση μέσω email στο info@sailingmilos.com
 2. Ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την αναχώρηση η Sailing Milos προσφέρει 100% επιστροφή της προκαταβολής / πλήρους πληρωμής.
 3. Για αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την αναχώρηση, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις αλλά η νέα κράτηση εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.
 4. Εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τη νέα ημερομηνία ή περιοδεία, τότε εφαρμόζεται πλήρης επιστροφή χρημάτων.
 5. Για ακυρώσεις ή αλλαγές εντός 23 ωρών, πριν από την αναχώρηση το 100% του συνολικού κόστους της εκδρομής χρεώνεται ως ακυρωτικά τέλη.
 6. Ακυρώσεις που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν από τη Sailing Milos:
  Η Sailing Milos έχει το δικαίωμα να ακυρώσει μια εκδρομή λόγω καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια κάθε επιβάτη. Για όλες τις ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Sailing Milos, οι επιβάτες δικαιούνται πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Ιδιωτικές Εκδρομές

Για εσάς που θέλετε να απολαύσετε μία εκδρομή μόνοι ή με την παρέα της επιλογής σας, μαζί μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτή σας την επιθυμία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ταξίδι από λίγες ώρες, για να επισκεφθούμε τα πιο ιδιαίτερα σημεία της Μήλου, έως και πολλές ημέρες που να περιλαμβάνει και άλλα νησιά των Κυκλάδων. Εμείς θα φροντίσουμε αυτή η εμπειρία να σας μείνει αξέχαστη ώστε να πάρετε μαζί με τις βαλίτσες σας τις πιο όμορφες εικόνες του ταξιδιού σας.

Κατόπιν συνεννοήσεως.

 1. Φουσκωτό 4 μέτρων με μηχανή 15hp για να επισκεφθούμε τις μαγικές σπηλιές του Κλέφτικου και τη σπηλιά της Συκιάς.
 2. Σανίδες SUP διαθέσιμες κατόπιν συνεννοήσεως
 3. Ελληνικό μενού που παρασκευάζεται επί του σκάφους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
 4. Ποτά (αναψυκτικά, λευκό κρασί, νερό)
 5. Μάσκες και βατραχοπέδιλα
 6. Αντισηπτικά χεριών
 7. Ηχοσύστημα
 8. Πετσέτες (να επιστραφούν στο πλήρωμα)
 9. Τέντες για σκίαση
 10. Μαξιλάρες ώστε να κάθεστε αναπαυτικά
 11. WC και Ντους για πλύσιμο από το θαλασσινό νερό (ρωτήστε το πλήρωμα)
 12. Χάρτης του νησιού (ζητήστε από το πλήρωμα)
 13. Ελληνόφωνο και Αγγλόφωνο πλήρωμα
 14. Φυλλάδιο με οδηγίες ασφαλείας (ζητήστε από το πλήρωμα)
 1. Σημείο συνάντησης: Γραφείο “Sailing Milos” στον Αδάμαντα
 2. Ώρα συνάντησης: Κατόπιν συνεννοήσεως
 3. Αναχώρηση από: Κατόπιν συνεννοήσεως (Αδάμαντας, Πολλώνια, Παλιοχώρι ή Προβατάς)
 4. Ώρα αναχώρησης: Κατόπιν συνεννοήσεως
 5. Διάρκεια εκδρομής: Κατόπιν συνεννοήσεως
 6. Σημείο επιστροφής: Κατόπιν συνεννοήσεως
 7. Διαθέσιμη από Απρίλιο έως Οκτώβριο
 1. Οι επισκέπτες πρέπει να φέρουν ζεστά στεγνά ρούχα, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό και καπέλο.
 2. Οι επισκέπτες πρέπει να έχουν φωτογραφία του διαβατηρίου ή της ταυτότητάς τους.
 3. Τα σκάφη της Sailing Milos έχουν επιλέξει τα καλύτερα σημεία για κολύμπι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ακτές, όπου αυτές υπάρχουν, ανάλογα με το περιθώριο βυθίσματος.
 4. Τα πληρώματά μας διαθέτουν τα απαραίτητα Πιστοποιητικά Ναυαγοσωστικής, Σωστικών Μέσων και Ικανότητας Ασφάλειας και Διάσωσης.
 5. Οι επιβάτες πρέπει να αφαιρέσουν τα παπούτσια τους πριν από την επιβίβαση.
 6. Παρακαλώ, συμπληρώστε το όνομα του ξενοδοχείου σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην φόρμα κράτησης.
 7. Το δρομολόγιο της κρουαζιέρας είναι ενδεικτικό και μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και κατά την κρίση του καπετάνιου.
 8. Τα σκάφη της Sailing Milos είναι ολικής ναύλωσης. Τα γκρουπ των επιβατών καθώς και οι παραπάνω εκδρομές οργανώνονται αποκλειστικά από τον εκναυλωτή, το τουριστικό γραφείο Sailing Milos με αριθμό αδείας: 1172Ε60000975301
 1. Για όλες τις ακυρώσεις ή τις αλλαγές, απαιτείται ειδοποίηση μέσω email στο info@sailingmilos.com
 2. Ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την αναχώρηση η Sailing Milos προσφέρει 100% επιστροφή της προκαταβολής / πλήρους πληρωμής.
 3. Για αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την αναχώρηση, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις αλλά η νέα κράτηση εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.
 4. Εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τη νέα ημερομηνία ή περιοδεία, τότε εφαρμόζεται πλήρης επιστροφή χρημάτων.
 5. Για ακυρώσεις ή αλλαγές εντός 23 ωρών, πριν από την αναχώρηση το 100% του συνολικού κόστους της εκδρομής χρεώνεται ως ακυρωτικά τέλη.
 6. Ακυρώσεις που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν από τη Sailing Milos:
  Η Sailing Milos έχει το δικαίωμα να ακυρώσει μια εκδρομή λόγω καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια κάθε επιβάτη. Για όλες τις ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Sailing Milos, οι επιβάτες δικαιούνται πλήρη επιστροφή χρημάτων.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ 5ΜΕΤΡΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ – ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ

Οργανώστε μία θαλάσσια εκδρομή στη Μήλο με τους δικούς σας κανόνες! Ιδανικά για κάθε τύπου πλοηγό (αρχάριο ή έμπειρο), τα τρία ολοκαίνουργια σκάφη POSEIDON Blu Water 170 (κατασκευής 2022) ενοικιάζονται χωρίς δίπλωμα για παρέες έως και 7 ατόμων. Ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε κρυμμένες παραλίες του νησιού και να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά τους σε μία εκδρομή 5 ωρών ή 8 ωρών.

5 ΩΡΕΣ (HALF DAY)
Διαδρομή 1: Κλέφτικο – Συκιά
Διαδρομή 2: Νότια Μήλος – Κλέφτικο – Γέρακας
Διαδρομή 3: Πολύαιγος

8 ΩΡΕΣ (FULL DAY)
Διαδρομή 4: Γύρος της Μήλου
Διαδρομή 5: Γύρος Πολυαίγου

Οι διαδρομές ξεκινάνε από την παραλία Αγίας Κυριακής, τα Πολλώνια ή τον Αδάμαντα ανάλογα με τις δικές σας επιλογές και τις καιρικές συνθήκες.

• GPS Plotter
• Βυθόμετρο
• USB Charger
• Radio / MP3 Player / Bluetooth
• Τέντα για σκίαση
• Μαξιλάρια πλώρης και πρύμνης
• Φορητό ψυγείο με πάγο
• Μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό
• Αδιάβροχες θήκες κινητών
• Χάρτης του νησιού
• Οδηγίες για τον χειρισμό του σκάφους
• Γεμάτο ρεζερβουάρ καυσίμων
• Σωσίβια και αξεσουάρ κολύμβησης
• Πλήρη σωστικό εξοπλισμό
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Έξτρα παροχές
• Σκίπερ (κατόπιν συνεννόησης). Θα υπάρξει έξτρα χρέωση.
• Εάν έχετε ένα ειδικό αίτημα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσετε!

• Πλήρες φορτισμένα κινητά τηλέφωνα
• Φωτογραφία του διαβατηρίου ή της ταυτότητάς σας
• Γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, καπέλο και ζεστά ρούχα (κατά την αρχή και το τέλος της σεζόν).
• Πετσέτες θαλάσσης

• Οι επιβάτες πρέπει να αφαιρέσουν τα παπούτσια τους πριν από την επιβίβαση.
• Το δρομολόγιο της κρουαζιέρας είναι ενδεικτικό και μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

• Για όλες τις ακυρώσεις ή τις αλλαγές, απαιτείται ειδοποίηση μέσω email στο info@sailingmilos.com
• Ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την αναχώρηση η Sailing Milos προσφέρει 100% επιστροφή της προκαταβολής / πλήρους πληρωμής.
• Για αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την αναχώρηση, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις αλλά η νέα κράτηση εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.
Εάν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για τη νέα ημερομηνία ή περιοδεία, τότε εφαρμόζεται πλήρης επιστροφή χρημάτων.
• Για ακυρώσεις ή αλλαγές εντός 23 ωρών, πριν από την αναχώρηση το 100% του συνολικού κόστους της εκδρομής χρεώνεται ως ακυρωτικά τέλη.
• Ακυρώσεις που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν από τη Sailing Milos:
Η Sailing Milos έχει το δικαίωμα να ακυρώσει μια εκδρομή λόγω καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια κάθε επιβάτη. Για όλες τις ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Sailing Milos, οι επιβάτες δικαιούνται πλήρη επιστροφή χρημάτων.